Taattu sisältö (%W/W)
Orgaaninen aine 15
Alginaattihappo 0,5
Veteen liukeneva kaliumoksidi (K2O)3
pH 8-10
Tuotteen ominaisuudet
Karaca on jauhemaisessa muodossa saatava merileväpohjainen erityinen entsyymi, joka on erinomainen tuote orgaanisista ja luonnollisista ainesosista. Se sisältää luonnollisia kasvi-entsyymejä, kuten gibberelliiniä, alginaattihappoa ja sytokinejä. Maahan lisätyt alginaattihapot parantavat ravinteiden saannin tehokkuutta ja auttavat ravinteiden siirtymisessä hedelmien ja siementen muodostumiseen.
Sisältää erityistä systeemistä kuparia, joka täyttää kuparin tarpeen ja on kuljetettavissa johtosarjojen avulla.
Sisältämänsä kuparin ansiosta sillä on myös antifungaalisia ja antibakteerisia vaikutuksia.
Sovelluksen jälkeen se ei vaikuta ympäristöolosuhteisiin.
Yliannostusta ei tule tehdä, ja sovellusta tulisi välttää päivän kuumina tunteina.
Kaikki pelletin tuotannossa käytettävä puru kerätään luotettavilta yrityksiltä. Puu kuivataan hitaasti omalla patenttihakemuksessa olevalla kuivaajallamme 90 °C:ssa, ilman savua, ja kaikki mänty on %100 suojattu. Mäntypurupelletti. Premium A1 -laatuinen mäntypurupelletti.
Se on nopeasti saatavilla oleva ravintolähde.
Se lisää yhdessä käytettyjen muiden kasviravinteiden tehokkuutta.
Se parantaa juurten kehitystä ja nopeuttaa fotosynteesiä. Se vaikuttaa epäsuorasti myönteisesti hedelmien kiinnittymiseen ja kehitykseen. Se tarjoaa vastustuskykyä ilmasto-olosuhteista johtuvia stressitekijöitä vastaan.
Se rikastuttaa maaperän mikrofaunaa.
Se lisää maaperän läpäisevyyttä, jolloin maaperä kuohkeutuu ja ilmastuu.
Se alentaa maaperän pH:ta.
Se lisää maaperässä sitoutuneiden makro- ja mikroelementtien liukoisuutta.
Kaikki pelletin tuotannossa käytettävä pu sawdust kerätään luotettavilta yrityksiltä. Puu kuivataan hitaasti omalla patenttihakemuksessa olevalla kuivaajallamme 90 °C:ssa, ilman savua, ja kaikki männyn luonto on %100 suojattu. Männyn puujauhopelletit. Premium A1 -laatuinen männyn puupellet.
Ethanolamiini on chelatoitu ja helposti vedessä liukeneva, ja se sisältää kasvien nopeasti hyväksikäyttämän Borin (B).
Se lisää hedelmien kiinnittymistä ja auttaa kypsymisessä.
Se ratkaisee hedelmien kasvun ongelmat ja muotohäiriöt.
Se lisää kasvin vastustuskykyä ympäristöolosuhteita vastaan.